به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، اميرعباس سلطاني گفت: براي تعيين استاندار، اعتماد به نظام و ولايت در راس همه شاخصها قرار دارد.
وي با تبيين شاخصهاي يک استاندار کارآمد، افزود: يک استاندار خوب و موفق استانداري است که متخصص و اهل تعامل بوده و با مردم، خواص، نخبگان و افراد تاثيرگذار ارتباطي نزديک داشته باشد و در يک جمله قبل از آنکه مديري سياسي باشد، مديري اقتصادي باشد.
نماينده مردم بروجن در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به ظرفيتهاي بالقوه استان گفت: چهارمحال و بختياري در کنار ساير استانها از ظرفيتهاي طبيعي و مديريتي بالايي برخوردار است و ضروري است تا با روي کارآمدن يک استاندار توانمند اين ظرفيتها شکوفا شود.
عضو کميسيون انرژي مجلس شوراي اسلامي، بينظمي مديريتي را چالش امروز نظام اجرايي کشور دانست و تصريح کرد: مديريت پويا، توسعهگرا و اقتصاددان نياز امروز کشور است و چنين مديري داراي تيم اجرايي توانمند و متخصص است که توان ايجاد تحول بنيادين در همه بخشهاي اقتصادي، فرهنگي، امنيتي، اجتماعي و سياسي را داراست.
سلطاني افزود: دستپاکي، دوري از افراطگريهاي جناحي، معتدل بودن، تعامل با همه گرايشهاي سياسي و طرد نکردن و ارتباط خارج از عرف با جريانهاي سياسي از مهمترين ويژگيهاي يک استاندار خوب است.
وي از تلاش مجدانه اعضاي مجمع براي شناسايي افرادي با شاخصهاي ذکر شده، سخن گفت و اظهار داشت: مجمع تلاش کرد تا اين شاخصها را با گزينههاي پيشنهادي افراد حقيقي و حقوقي معرفي شده انطباق دهد که البته اختلاف سليقههايي وجود داشت اما در نهايت 10 نفر به عنوان گزينههاي پيشنهادي به وزارت کشور معرفي شدند.
نماينده مردم بروجن در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه مشکلات استانهاي چهارمحال و بختياري، فارس و کهگيلويه و بويراحمد با حضور وزير کشور بررسي شد، خاطرنشان کرد: در جلسه 31 شهريورماه شاخصهاي عمومي يک استاندار به صورت کلي مطرح و درباره مصاديق هيچ صحبتي نشد.
سلطاني اظهار داشت: وزير و معاون وزير کشور خواستار معرفي گزينههايي براي پست استانداري بودند که داراي شاخصهاي ذکر شده باشند و بيش از 10 حزب و گروه گزينههاي پيشنهادي خود براي استانداري استان را معرفي کردند.
وي افزود: به وزارت کشور تاکيد کردهايم به دليل حضور چهرهها و مديران توانمند بومي در استان، انتصاب مديران پروازي و فردي خارج از استان به صلاح نيست.
منبع:فارس